k-18

Tapahtumaan on 18-vuoden ikäraja.


Lipunmyynti

Portilla on omat palvelupisteet ennakkolipun ostaneille ja lipun ostaville. Seuraa opasteita. Liput vaihdetaan rannekkeisiin, joten voit välillä poistua alueelta. Portilla voit maksaa kulttuuriseteleillä ja ladattavalla kulttuurikortilla, yleisimmillä luottokorteilla ja käteisellä. Suosittelemme varaamaan tapahtumaan käteistä rahaa.


Anniskelu

Tapahtumassa on anniskeluoikeudet. Tarjolla on olutta, siideriä, viiniä ja väkeviä juomia.


Ruokailu

Voit ostaa ruokia alueella sijaitsevilta ruokapisteiltä. Tarjolla mm. pyttipannua, kebabia, makkaraa, paistettuja muikkuja, ym. ym.


VIP

VIP-ruoka on tarjolla VIP-teltassa, seisovasta pöydästä. VIP-lipun hinta on perjantai 85€ ja lauantai 90€. VIP-lippuja myynnissä runnirock.fi ja tikettipalvelut.fi.


Leiriytyminen

Alueelle ei saa pystyttää telttoja. Iisalmen Kaupungin Matka-autoparkki sijaitsee kentän läheisyydessä olevan liikennepuiston P-alueella.


Narikka

Alueella on narikka, johon tavaroiden jättäminen maksaa 2 € / hlö. Narikkaan käteismaksu. Suosittelemme muutenkin käteisen mukaan ottamista tapahtumaan.

Festivaalialueella äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä. Suojaa kuulosi ja käytä korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä myös alueella.

Mikäli havaitset onnettomuuden, jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian tai ongelman koskien omaa tai muiden turvallisuutta, ilmoita siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Crowd surfing eli yleisön käsien varassa kelluminen (surffaaminen) on kielletty, kuten myös olkapäillä istuminen. Tupakointi lavojen edustoilla sekä esiintymisteltoissa on kielletty. Eläinten tuominen RunniRockkiin on kielletty.


Turvatarkastus

Festivaalialueelle kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Järjestyksenvalvojien tekemien turvallisuustarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo. Jos olet menossa alueelle katsomaan jonkun tietyn artistin keikkaa, varaa tarpeeksi aikaa porttitarkastuksiin.


Kielletyt esineetja aineet

Kiellettyjä esineitä alueella ovat esimerkiksi omat alkoholijuomat, alkoholiastiat, lasipullot ja –astiat, juomapullot, sateenvarjot, laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet, radiohäirintään soveltuvat laitteet, ampuma-aseet ja –tarvikkeet sekä replika-aseet, ilotulitteet ja soihdut sekä muut räjähdysaineet, neulat ilman perusteltua syytä (mm. insuliinikynä on sallittu), viiltämiseen tai pistämiseen soveltuvat esineet sekä muiden vahingoittamiseen soveltuvat aineet, työkalut (kuten monitomityökalut) ilman perusteltua syytä, selfiekepit, megafonit ja muut kovaa ääntä tuottavat esineet, videokamerat ja nauhurit.


Turvallisuus

Alueella partioi Ensiaputaitajat (www.ensiaputaitajat.fi) henkilökunta Rockin aukioloaikoina. Lisäksi alueella toimii festivaalin oma turvallisuusorganisaatio.

turvallisettapahtumat.fi Check!
Yleisön ja esiintyjien turvallisuus on meille tärkeintä. Toteutamme Tapahtumateollisuuden check-listaaomissa tapahtumissamme.
#turvallisettapahtumat #tapahtumateollisuus

Tapahtumateollisuus Check-lista:

Katso

*Check-lista on kooste tapahtumissa huomioitavista asioista. Jokainen yritys on itse vastuussa turvallisuuden noudattamisesta.